Składniki:
50g pełnoziarnistej mąki żytniej
1 marchewka
1 miarka odżywki białkowej myprotein
1 jajko
cynamon
Warstwa górna:
serek homogenizowany
miód
masło migdałowe
Sposób wykonania:
Marchew ścieramy na drobnych oczkach, dodajemy do niej mąkę, jajko i odżywkę białkową. Całość przyprawiamy cynamonem, dodajemy trochę gazowanej wody mineralnej i dokładnie mieszamy. Smażymy aż do uzyskania złotego koloru na oleju kokosowym.
Mieszamy serek homogenizowany z miodem oraz masłem migdałowym i nakładamy na upieczone pancakesy.
Marchew ścieramy na drobnych oczkach, dodajemy do niej mąkę, jajko i odżywkę białkową. Całość przyprawiamy cynamonem, dodajemy trochę gazowanej wody mineralnej i dokładnie mieszamy. Smażymy aż do uzyskania złotego koloru na oleju kokosowym.
Mieszamy serek homogenizowany z miodem oraz masłem migdałowym i nakładamy na upieczone pancakesy.
mmmmmmmmmm, kocham wszystkie placki <3
ReplyDeleteMniam placek marchwiowopomarańczowy:)
ReplyDeleteNatural Health News is dedicated to providing the latest information on natural health and beauty. Natural Health News also provides in-depth and insightful reviews on health related products whether you search for general health products and suppliers or specialty products and service online and health related issues focusing on helping readers gathering relevant information about quality, price, and making decision to select their favorite goods.
ReplyDeleteWyglądają przepysznie!
ReplyDelete